Vuonna 2013 perustettu PROITBU siirtää kaikki toimintansa Imatrankoskelle. Muutos on suurin yrityksen historiassa.

Yritys luopuu kierrätys- ja kuntosalitoiminnasta. Yritys keskittyy jatkossa vain päätoimialaansa, tietotekniikkaan. Siirtymisen taustalla on ison huoltosopimuksen saaminen ja nykyiset tilat eivät sovellu enää jatkossa yrityksen toimintaan. Uusi myymälä avautuu 24.6.2024 Imatrankoskella osoitteessa Lappeentie 39. Vuoksenniskalla säilyy tietokoneiden huoltopiste päivystys vanhassa osoitteessa Torikatu 7. Päivystyspiste on avoinna joka toinen keskiviikko 7.8.2024 alkaen klo 9-16.

”Yritystoiminta ei ole enää riippuvainen sijainnistaan”

Yrittäjä Jani Telkkä näkee tilanteen positiivisena, kokonaiskuva ratkaisee. ”Monen haasteellisen vuoden jälkeen näen yritystoiminnan valoisampana. Vuoksenniska on ollut ja on edelleen yritykselle tärkeä paikka, onhan yritys toiminut siellä yli 10 vuotta. Vuoksenniskan liike-elämä näyttää virkistyneen huimasti viime vuosina. Meillä on nyt mainio paikka tuoda oma pieni elinvoimapläjäys Imatrankoskelle yrityksen siirtymisen vuoksi. Eikä yritystoimintani ole enää riippuvainen sijainnistaan. Teemme jatkossa edelleen töitä vanhoille asiakkaille kotikäynteinä ja Niskan päivystyspisteen kautta. Imatrankoskella palvelumme siirtyvät Lappeentien puolelle. Näin asiakkaiden on helpompi löytää meidät. Palvelemme jatkossa 130 neliön moderneissa tiloissa.”

Lisätietojen antajat:
Jani Telkkä
Yrittäjä
044 – 305 2397
proitbu@outlook.com

Lisätietoja yrityksestä:
PROITBU aloitti toiminnan vuonna 2013. Toimiala tietotekniikka, markkina-alue Etelä￾Karjala, liikevaihto 150-200k€, asiakasmäärä +1500, henkilöstömäärä 3.