Pro It & Business Oy - Imatra - Tietokoneet

Tietokonemyynti ja -huoltopalvelut

Pro It & Business Oy on suomalainen tietotekniikka-alan yhtiö. Tarjoamme perustietotekniikan palvelut, ratkaisut ja laitteet Etelä-Karjalan alueella. Nimekäs työtiimimme ratkaisee ATK-ongelmat nopeasti – useimmiten jo ensimmäisen päivän aikana.  Tuki- ja palvelupyynnöt ratkotaan tehokkaasti, asiakaslähtöisesti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Se, että teemme tietokoneiden ja mobiililaitteden huoltoja, sekä asennuksia. Tarjoamme tietokonemyyntinä uusia ja käytettyjä tietokoneita. Kasaamme myös tietokoneita asiakkaiden toiveiden mukaan. Valikoimastamme löytyy pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet.


Toimipisteellämme tehtävät huollot

Huoltotaso 1 - 29€
Esim. pienasennukset (ohjelman tai komponentin asennus) ja muut alle 20 min.

Huoltotaso 2 - 59€
Esim. kevytvuosihuolto, navigaattorin päivittäminen, varmuuskopiointi, viruspoistot, Windows 10 käyttöjärjestelmäpäivitys, Windows salasanan nollaus, reitittimen asennus ja käyttöönotto, mobiililaitteiden vuosihuolto jne

Huoltotaso 3 - 89€
Esim. perusvuosihuolto, käyttöjärjestelmän uudelleenasennus, vakuutuslausunto, uuden tietokoneen käyttöönotto, tietojen pelastaminen kovalevyltä, kannettavan näytönvaihto, uuden mobiililaitteen käyttöönotto ja tietojen siirtäminen vanhasta jne.

Huoltotaso 4 - 159€
Esim. laajavuosihuolto, käyttöjärjestelmän uudelleenasennus ja varmuuskopiointi, tietokoneen kasaaminen ja käyttöjärjestelmän asennus jne.

Huoltotaso 5 - 250€
Esim. laajat vakuutushuollot, erikoisosaamista vaativat työt (mm. alihankinta) jne.

Muut
Vianselvitys 19€-39€
Kotikäynti 69€/h, 1h min.
Yrityskäynti 89€/h, 1h min.
Matkakorvaus 0,65€/km


Hinnat sis. alv 24%, hinnat ei sisällä mahdollisia varaosia.