Pro It & Business Oy - Imatra - Tietokoneet

Tietokonemyynti ja -huoltopalvelut

Teemme tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien huoltoja ja asennuksia kaikille asiakkaillemme yli 15 vuoden asiantuntemuksella. Palvelumme ovat monipuolisia ja laadukkaita. Meidät tunnetaan nopeasta ja reilusta palvelusta.

Tarjoamme tietokonemyyntinä uusia ja käytettyjä tietokoneita. Kasaamme myös tietokoneita asiakkaiden toiveiden mukaan. Valikoimastamme löytyy pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet.

Tervetuloa ostoksille!

 

Palvelumaksut

Toimipisteellämme tehtävät huollot

Huoltotaso 1 - 29€
Esim. pienasennukset (ohjelman tai komponentin asennus) ja muut alle 20 min.

Huoltotaso 2 - 59€
Esim. kevytvuosihuolto, navigaattorin päivittäminen, varmuuskopiointi, viruspoistot, Windows 10 käyttöjärjestelmäpäivitys, Windows salasanan nollaus, reitittimen asennus ja käyttöönotto, mobiililaitteiden vuosihuolto jne

Huoltotaso 3 - 89€
Esim. perusvuosihuolto, käyttöjärjestelmän uudelleenasennus, vakuutuslausunto, uuden tietokoneen käyttöönotto, tietojen pelastaminen kovalevyltä, kannettavan näytönvaihto, uuden mobiililaitteen käyttöönotto ja tietojen siirtäminen vanhasta jne.

Huoltotaso 4 - 159€
Esim. laajavuosihuolto, käyttöjärjestelmän uudelleenasennus ja varmuuskopiointi, tietokoneen kasaaminen ja käyttöjärjestelmän asennus jne.

Huoltotaso 5 - 250€
Esim. laajat vakuutushuollot, erikoisosaamista vaativat työt (mm. alihankinta) jne.

Muut
Vianselvitys 19€-39€
Kotikäynti 69€/h, 1h min.
Yrityskäynti 89€/h, 1h min.
Matkakorvaus 0,65€/km


Hinnat sis. alv 24%, hinnat ei sisällä mahdollisia varaosia.