Pro It & Business Oy - Imatra - Vuoksenniskan myymälä muuttaa R-kioskin naapuriin

Vuoksenniskan myymälä muuttaa R-kioskin naapuriin

Paljon on tapahtunut ja vielä tapahtuu. Tietokonehuolto Pro It & Business Oyn Mansikkalan myymälä aloitti taipaleensa reilu viikko sitten ja on hoitanut jo vajaa 40 asiakastyötä. Luku on yli kaikkien odotusten näin pienellä aikaotannalla. Nyt kun Mansikkalan tehtävä on hoitaa asiakasvirrat kohdalleen, niin Vuoksenniskan päässä alkaa tapahtua, ennen Parikkalan myymälän avajaisia.

Vuoksenniskalla palvelemme tällä hetkellä vanhassa Oma SPn tilasssa. Tilaa on reilusti ja jopa liikaa. Tästä pääsemmekin siihen, että Vuoksenniskan myymälän on syytä siirtyä sille sopivampiin liiketiloihin. Teemme muuton Vuoksenniskan sisällä 7.2. alkaen ja toiminta alkaa uudessa osoitteessa 1.3. alkaen. Palvelut toimivat siitä huolimatta kaiken aikaa myös Vuoksenniskalla.

Vuoksenniskan myymälä sijoittuu osoitteeseen Vuoksenniskantie 58-60 (ärrän naapuriin). Uudet tilat tarjoavat selkeämmät ja kompaktimmat olosuhteet. Neliöitä on 150m2, tilat ovat yhdessä kerroksessa katutasossa. Tila on "kantti kertaa kantti", eli mahdollisimman selkeä. Myymälä jakautuu kolmeen osaan, joista myymäläosa on se mikä tulee asiakkaille tutuksia. Myymälätila on n. 65m2. Loput tilat muuttuvat asennus- ja varastotiloiksi.

Uusi sijainti tarjoaa myös paremmat puitteet asiakkaille. Liiketilan edestä löytyy useita parkkipaikkoja Vuoksenniskantien suuntaisesti. Lisäksi Näreharjun puolelta, myymälän takaa löytyy paikoistusalue yli 15 ajoneuvolle. Takapaikoitusalueelta on suora kulku yhdyskäytävää pitkin pääkadulle.

Lisää synergiaetuja tuo R-Kioskin sijainti naapurissa. Logistiikkamme olemme siirtänee Matkahuollolle, jonka palveluita R-Kioski tarjoaa.