Pro It & Business Oy - Imatra - Kosteusmittarivuokraus

Kosteusmittarivuokraus

Vuokraa käyttöösi ammattimainen materiaalin kosteusmittaus – nopeasti ja ainetta rikkomatta. Materiaalit betoni, rappaus ja eri puupinnat. Vuokrahinta 20€/vrk.

Laserliner MoistureFinder Compact on kotikäyttöön suunnattu kosteusmittari, jolla kosteuden mittaaminen puusta ja rakennusmateriaaleista tapahtuu nopeasti, ainetta rikkomatta. Laitteella on valittavina neljä materiaaliominaisuutta: pehmeät puulajit (esim. kuusi, mänty ja lehmus), kovat puulajit (esim. pyökki, tammi ja koivu), kipsirappaus sekä betonilattia/sementtitaso. Laitteessa on kapasitiivinen mittausmenetelmä, jossa mitattava kohde ei vahingoitu.

Kosteutta mitattaessa mittalaitteeseen valitaan haluttu materiaali ja mittaus suoritetaan asettamalla mittari materiaalin pinnalle. Paristokäyttöisessä kosteusmittarissa on märkä/kuiva LED-ilmaisin, jossa 12 eri väristä LED-valoa ilmaisee välittömästi mitatun materiaalin kosteusasteen (vihreä=kuiva, keltainen=kostea ja punainen=märkä). Laitteen havaitessa märän materiaalin, se antaa ylimääräisen äänimerkin. Hold-toiminto mahdollistaa viimeksi mitatun arvon säilyttämisen näytöllä painiketta painamalla. Laite sammuu automaattisesti kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Laitteessa alhaisen virran varoitusmerkki.

Laserliner MoistureFinder Compact -kosteusmittari on kompaktin kokoinen mittalaite, mitoiltaan 81 x 154 x 36 mm. Laite painaa noin 220 g. Mittalaite toimii yhdellä 9 V -paristolla, joka toimitetaan kosteusmittarin mukana. Laitteen toiminta-aika on noin 35 tuntia.