Ultraäänipesu palvelut

Tarjoamme ultraäänipesuri palveluita kolmessa eri allaskoossa; 3 litraa, 15 litraa ja +50 litraa. Ultraäänipalvelut alkavat huhtikuussa 2024.

 

Mikä on Ultraäänipesuri ja miten se toimii?
Ultraäänipesurin toiminta perustuu korkeataajuisen ultraäänen aiheuttamaan kavitaatioon nesteessä. Ultraäänen muodostamat mikroskooppisen pienet kuplat puhkeavat voimakkaasti aiheuttaen kavitaatioilmiön, joka irrottaa tehokkaasti lian pestävän kappaleen pinnasta. Muodostuvat kuplat ovat niin pieniä, että ne pystyvät tunkeutumaan mikroskooppisen pieniin rakoihin ja puhdistamaan ne perusteellisesti. Ultraäänipesuri on erittäin tehokas menetelmä lian puhdistukseen, mikä käsin tehtäessä olisi pitkäveteistä ja ikävää työtä. Ultraäänipesuria käytetään instrumenttien ja mekaanisten osien, kuten kaasuttimien puhdistukseen. Puhdistuksen jälkeen osat ovat uudenveroisessa kunnossa ja herkät osat säilyvät puhdistuksessa vahingoittumattomana.

Mitä tämä maksaa?
HInnat vaihtelevat per pesukerta 5 eurosta 30 euroon. Hintaan vaikuttaa käytettävän pesuaineen laatu. Tarkemman tarjouksen saat aina pyytämällä tarjouksen.